Gør din have klar til sommeren

Er du så heldig at bo i et dejligt hus med en dejlig stor have. Nu hvor de fleste har forberedt sig på en dejlig sommer i Danmark, er det vist også ved at være på tide, at du får gjort noget ved haven.

Rigtig mange tænker ikke så meget over haven, men faktisk er det jo helt fantastisk, at man har et udendørs sted, som kun er ens eget, og det skal man da helt klart udnytte, hvis man er så heldig at have det. Læs med her og find ud af hvordan du gør haven klar og flot til sommeren.

“Hovedrengøring” i haven

Efter en lang vinter, hvor man formentlig ikke har brugt meget tid i haven, har de fleste nok også oplevet at komme ud til synet af en meget ufærdig have, som ser vild og utrimmet ud. Så det første du bør gøre, hvis du gerne vil gøre haven sommerklar, er at give haven en omgang hovedrengøring.

Der skal altså slås græs, rives blade, trimmes hække, fjernes ukrudt og meget mere, så haven rent faktisk er klar til at blive brugt. Det er ikke super hyggeligt at være i en rodet have, så det er en god ide at starte med at få ryddet lidt op, så det rent faktisk bliver et sted, hvor man kan hygge, slappe af og finde ro i sig selv.

Få et drivhus!

For at udnytte havens fulde potentiale og få noget mere at lave i haven, kan du jo overveje at få et drivhus. Det er super hyggeligt at have et drivhus, fordi du kan gro dine egne grøntsager og planter – og så ser det også super flot ud!

Hvis du eksempelvis skal grave ud til drivhus eller på en eller anden måde skal af med en masse jord, giver det også mening, at du undersøger mulighederne for afhentning af jord – så er du klar til at tage din nye, smukke have med drivhus i brug.