Flyt uden skavanker og stress – brug en container

container

Står du og skal flytte? Måske fra et hus, der har været dit hjem i mange år? Det kan være en stressende omgang i sig selv at skulle forlade et hus, der rummer mange gode minder. Stressen bliver heller ikke mindre af, at man ofte skal skille sig af med indbo, der ikke er plads til i ens nye hjem. Det tager tid at rydde op og sortere, hvad man vil have med, hvad der skal sælges og hvad der skal gives væk til børn, børnebørn, venner og bekendte.

Lej en flyttecontainer og undgå stress

Processen med at sortere, rydde op og finde ud af, hvad man skal have med videre, kan blive mindre stressfyldt, hvis du lejer en flyttecontainer. Den kan placeres f.eks. i din forhave, hvor du har let adgang til den. På den måde kan du flytte de ting, du skal have med dig, ud i den efterhånden, som du vælger dem ud. Hvis du bestiller containeren i god tid før selve flyttedatoen, kan du altså i ro og mag flytte ting i dit eget tempo – og nå at ombestemme dig ved forkerte valg.

Se eventuelt mere på Boxit.dk

Undgå at overanstrenge dig

Er du ikke så fysisk stærk mere, er det ligeledes en stor fordel at kunne bære ting ud i containeren over længere tid. Du kan for eksempel placere store flyttekasser i containeren og bære en ting ad gangen ud i dem. Eller have en mindre kasse, som du kan transportere ting i, som du derefter pakke over i de store flyttekasser i containeren. På den måde undgår du at overanstrenge dig fysisk, og det bliver ikke så anstrengende en proces at flytte.

Hav overskud til indflytningen

Man skal jo huske at flytningen ikke er overstået med nedpakningen. Man skal jo også pakke det hele ud igen, så det kan ikke svare sig at være helt ødelagt af stress og jag, når tingene skal på plads i den nye bolig. Det skal jo gerne være hyggeligt at indrette sig på ny, og det kan være svært, hvis man er blevet unødvendigt udmattet af at pakke indbo ned i en fart eller har fået skavanker af at slæbe tunge kasser.