Derfor skal du overholde service på din bil

En bil er for de fleste en stor investering – uanset om der er tale om en ny eller en brugt bil. Du vil derfor være sikker på, at din bil altid er i god stand, så du kan køre rundt i den uden problemer i mange år. Det er her serviceeftersynet kommer ind i billedet. Serviceeftersynet er nemlig måden, hvorpå du kan vedligeholde din bil løbende – og det er der rigtig mange fordele ved. Læs mere her og bliv klogere på, hvorfor du skal sende din bil til service jævnligt.

Det er dyrere ikke at få lavet service

En bilservice hjælper dig med at fange problemer, før de rent faktisk opstår. Selvfølgelig koster et bilservice penge, men i mange tilfælde vil det være en brøkdel af, hvad det koster at få foretaget en større reparation på bilen, når den så for alvor bryder sammen. Et sammenbrud kan nemlig have en del uventede konsekvenser og skade mange flere dele, så der lige pludselig ikke kun er én ting, der skal repareres, men også en masse andre dele. Serviceeftersynet kan fange disse problemer længe før de bliver alvorlige, og det kan spare dig mange penge på værkstedsregningen.

Du sikrer at bilen er sikker

Regelmæssige serviceeftersyn sikrer, at bilen er sikker at køre i og har den bedst mulige ydelse. Du får et komplet overblik over, hvad der skal repareres nu og hvad der kan vente, og på den måde sikrer du, at du kører i en sikker bil, så du ikke lige pludselig bryder sammen på motorvejen.

Du beholder fabriksgarantien

Hvis du er indehaver af en ny bil, så vil der med al sandsynlighed stadig være fabriksgaranti på bilen. Alt efter bilmærket kan dette være alt fra 2 år og helt op til 7 år. Fabriksgarantien bortfalder dog, hvis du ikke overholder serviceintervallerne. Det er derfor vigtigt, at du sender din bil til service efter forskrifterne, så du ikke mister din fabriksgaranti. Det kan nemlig blive meget dyrt i sidste ende, hvis du selv skal betale for en kæmpe reparation, som ellers ville være dækket af garantien.

Står du og mangler et værksted, der kan foretage et serviceeftersyn på din bil? Aunsbjerg er et autoriseret værksted af mange forskellige bilmærker, bl.a. et autoriseret Citroën værksted – og de kan hjælpe dig med et professionelt Citroën service lige efter bogen, så du får en sikker bil til en fair pris og samtidig beholder din fabriksgaranti.