Bemærkelsesværdig reklame: Idéer til alternativ markedsføring, der kan huskes!

Har du svært ved at gennemskue, hvordan du virkelig får udbredt kendskab til din virksomhed? Leder du efter sjove, anderledes former for reklame, der skal sikre, at folk husker jeres brand og navn?

PR og succesfuld marketing er en utrolig svær størrelse, og uanset hvor mange kurser, guides og talks man hører om emnet, er der aldrig nogen, der med sikkerhed vil kunne garantere dig den bedste metode. Det ene øjeblik taler man om purpose advertising som det nye sort, og det næste øjeblik handler det hele om influencers, sponsoreret indhold og organisk reach.

Hvis din virksomhed ikke har budget til egen marketingafdeling, kan det være en frustrerende og tidskrævende ting at skulle forholde sig til, især hvis dine ihærdige forsøg på at udbrede din virksomhed ikke synes at bære frugt.

Har du brug for at ryste posen lidt og få ny inspiration til dit næste marketingsfremstød? Så læs med her, hvor vi foreslår lidt alternative ideer, der måske vil kunne give dig fornyet energi og blod på tanden – held og lykke!

Fest og farver

Lang de fleste mennesker sætter pris på en god fest og lidt gang i gaden. Hvis du har en fysisk forretning, har du alle tiders mulighed for at skabe festlig atmosfære og god stemning for at trække folk til fra nær og fjern. Der er mange måder at gøre dette på, men først og fremmest bør du have styr på dekorationerne.

Det kan være en utrolig frugtbar idé at investere en smule i nogle flotte balloner med tryk af din virksomheds navn eller logo. De farverige, sjove balloner vil med garanti tiltrække børn og barnlige sjæle, og hvis du deler ud af ballonerne, vil det endda skabe helt naturlig opmærksomhed omkring dit brand, når dine kunder tager ballonerne med ud i byen.

En anden måde at tiltrække nye og gamle kunder til din virksomhed er ved at skabe meningsfulde arrangementer, der kan øge følelsen af tilknytning og fællesskab omkring din forretning. Måske du kan gå sammen med andre, lokale forretningsdrivende og arrangere en bingoaften for byens borgere? Eller måske I kan holde en sjov fødselsdagsfest og invitere på kage, kaffe og gode tilbud?

Det behøver hverken være en dyr eller tidskrævende affære at skabe en lille fest i din butik, for der er mange kreative, snedige løsninger for at gøre holde udgifterne nede. Det vil højst sandsynligt kunne betale sig, når kunderne strømmer til din butik for at tage del i den gode stemning og opleve den gode service på egen hånd. Rigtig god fornøjelse!