4 gode grunde til at investere i elgulvvarme

Overvejer du at investere i elgulvvarme? Der er rigtig mange gode grunde og fordele ved at investere i elgulvvarme. Vi har samlet nogle af de bedste grunde i denne artikel.

Altid varme fødder

Det er ikke kun koldt udenfor om vinteren. Der er faktisk også koldt indenfor, når du tager sko og støvler af. De almindelige varmekilder opvarmer nemlig ikke gulvet, så du får kolde fødder lige så snart, du smider skoene derhjemme – og kolde fødder betyder, at du hurtigt kommer til at fryse, selvom der faktisk er varme på indenfor. Hvis du investerer i elgulvvarme, behøver du dog aldrig nogensinde at få kolde fødder igen. Du kan nemlig blot tænde for varmen efter behov og så varme fødder på ingen tid.

Jævn varmefordeling

Elgulvvarme er faktisk den varmekilde, der giver den bedste varmefordeling i rummet. Når varmen kommer op gennem gulvet, bliver varmen fordelt ligeligt i resten af rummet, så det giver en behagelig varme i rummet. Det samme er f.eks. ikke tilfældet ved radiatorer, hvor varmen faktisk først helt til sidst kommer ud i selve rummet. Det betyder, at der faktisk går lang tid, før rummet er varmet ordentligt op. Man kan altså regne med at spare mange penge på varmeregningen med elgulvvarme, da man ikke har brug for at have den tændt så meget som f.eks. radiatorer.

Bedre indretningsmuligheder

Når man skal indrette et rum, er man begrænset af flere forskellige ting. En af disse ting er radiatorernes placering. De er nemlig ofte placeret enten under en vindueskarm eller bare generelt op af en af væggene i rummet. Det begrænser bl.a. hvor man du kan stille en sofa, en skænk eller lignende i rummet. Det er dog ikke tilfældet ved elgulvvarme. Elgulvvarme er som bekendt en del af gulvet, og derfor er der ingen begrænsninger i forhold til, hvordan du kan indrettet rummet.

Nem installation og montering

I modsætning til mange andre opvarmningsformer, så kan du faktisk selv installere og montere elgulvvarme. Det kan nemlig blot monteres på et eksisterende gulv med enten varmekabler eller varmemåtter, som ikke fylder det store i højden. Du kan få varmekabler og varmemåtter til gode priser og med 25 års garanti hos Dansk Elgulvvarme.